Kaas, wijn en zo veel meer

Uitgebreid assortiment kaas

 

Zuivelhandel Anselmo, sinds 1929 gelegen in de Anselmostraat 41 en sinds 1962 overgegaan van vader op zoon, is een vaste waarde in Antwerpen en in 1995 hebben Dirk en Chris de fakkel dan ook overgenomen van André en Liesbeth.

Nog steeds hebben ze de touwtjes strak in handen en staan ze met hun tweetjes voor u klaar.

Na een grondige renovatie in 2010 werd de kaastoog vergroot om nog meer specialiteiten tentoon te kunnen stellen. Samen met hun gespecialiseerde leveranciers in België en Frankrijk bekijken Dirk en Chris welke kazen ze aan hun assortiment kunnen toevoegen zoals Le Moelleux du Revard, Delice de Jura, Damse brie met peper,  .......... .

Zowel kazen uit Frankrijk, Italië,Engeland, Spanje en natuurlijk onze Belgische kazen liggen in de toonbank. 

De gewone kazen worden ook niet vergeten, want niet iedereen houdt van de speciale kazen.

Onze noorderburen zijn ook goed vertegenwoordigd met hun Beemsterkaas (volledig lactosevrij) van de jonge tot de extra oude, hun geitenkaas en de light versies. In juni volgt dan natuurlijk ook de Meigouda.

We kunnen wel stellen dat er een zeer ruim assortiment wordt aangeboden zodat er voor ieders smaak wel wat te verkrijgen is.

Wijn

 

 

Onze wijnen (zowel uit Frankrijk, Italië, Spanje...) nemen een prominente plaats in in de winkel. Deze worden door ons zelf geproefd en beoordeeld volgens prijs/kwaliteit.

 

 

De producten van de Hollebeekhoeve  (verse melk, karnemelk, room, yoghurt, boter en platte kaas uit het emmertje) worden tweemaal per week geleverd wat door onze klanten sterk wordt gewaardeerd.

En zoveel meer...

 

  

Niet alleen kaas en wijn krijgen een mooie plaats in onze winkel. We gaan er ook prat op om de ouderwetse snoep te kunnen aanbieden.

Orangetten, dè cuberdons, cacaotruffels, marsepein pralines, de echte Antwerpse spekken met of zonder chocolade, Antwerpse handjes, dessertkoekjes en allerlei ander lekkers ligt te wachten op onze klanten.

We volgen met onze snoep/chocolade ook de seizoenen. Zo kan je voor Pasen, Sinterklaas, Kerstmis en de eindejaarsfeesten een ruim assortiment chocoladefiguren en caraques terugvinden in onze winkel. Ook tussen deze periodes vergeten we de herfstchocolade en de lentechocolade niet!

 

EEN GESCHENKMAND NODIG?

Kies er één of

we vullen ze samen met u !